İsrail'in demir kubbesi işe yaramadı

  Korsan Terörist İsrail yahudilerinin Amerika’nın yardımıyla yaptığı ve Filistin’den atılan füzelere kesin çözüm olarak sunulan “demir kubbe” çöktü. El yapımı füzelerin bile delip geçtiği sistem aslında bu korsanların ne kadar aciz olduğunun bir göstergesi. Ancak ortada büyük bir adaletsizlik var. İsrail’in elindeki silahlarının 10’da biri bu Müslüman kardeşlerimizin elinde olacak ki, o zaman siz görün yahudinin gözündeki dehşeti…
HABER ŞÖYLE

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’nin (FHKC) bu sabah İsrail’e düzenlenen roket saldırılarını üstlendiği bildirildi.
   Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’nin (FHKC) bu sabah İsrail’e düzenlenen roket saldırılarını üstlendiği bildirildi.
    FHKC’nin askeri kanadı Ebu Ali Mustafa Tugayları yaptığı yazılı açıklamayla Gazze’den İsrail’e atılan 12 roketin sorumluluğunu üstlendi.
   Açıklamada, söz konusu roket saldırılarının “İsrail’in ihlallerine yanıt olarak verildiği ve direnişin devam edeceği” belirtildi.
   İsrail emniyetinden yapılan açıklamada, bu sabah, Gazze’den İsrail’in güneyine 4 roket atıldığı, 2 ev ve bir arabada hasar oluştuğu ifade edilmişti.
Batı Şeria’da kaçırıldığı iddia edilen 3 Yahudi yerleşimcilerin ölü bulunmasından sonra İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarına roketlerle karşılık verilmişti.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ