Sitemiz NSA tarafından incelendi

   Sitemiz ihvanlar.net Allah’ın izniyle özellikle tasavvuf alanında güzel çalışmalara imza atıyor, Ehli sünnet konularda aydınlatıcı bilgiler veriyor. Bunun yanında özellikle bir Amerika projesi olan “ılımlı İslam” ve Papa projesi olan “dinler arası diyalog” ile mücadelede en ön safta yer alıyor.

   Sitemiz PageRank sıralamasında Türkiye’de 3 binlere kadar yükselmiş durumda. Dünyanın her yerinden de takip edildiğini sevinçle müüşahade ettiğimiz sitemiz başka mecraların da dikkatini çekmiş durumda.

   Sitemiz geçtiğimiz günlerde ABD’nin istihbarat teşkilatı NSA tarafından incelendi. “Google Analytics” tan anlık olarak takip ettiğimiz kadarıyla NSA etiketi ile 40 kişilik bir giriş yapıldığını fark ettik. “Google Analytics” de gözüktüğü kadarıyla 40 kişi tam bir gün boyunca sitemize giriş yaptı.

   Amaçları nedir bilemiyoruz fakat sitemizin dikkat çektiği aşikar…

NSA NEDİR: 

Ulusal Güvenlik Dairesi,ing.National Security Agency (NSA) ABD’nin en çok istihbarat toplayan teşkilatı olduğu tahmin edilmektedir. Kriptoloji üzerine uzman olan bir teşkilattır. 4.11.1952 tarihinde resmi olarak kurulmuştur. Yabancı ülkelerin iletişimlerini (telefon, e-posta vs.) dinleyerek bilgi toplarlar. Ayrıca Amerikan hükümetinin iletişimini yabancı teşkilatlardan korumak da onların görevidir.

Çalışan sayısı net olarak açıklanmasa ve çok gizli tutulsa da 30.000 civarı olabileceği tahmin edilmektedir. Bunun büyük kısmını da matematikçilerin oluşturduğu ve NSA’in yeryüzündeki en çok matematikçiyi barındıran kurum olduğu söylenir.

Ayrıca bilgi toplamak için internet, telefon görüşmeleri ve e-postaları da izlerler. Yeryüzündeki en büyük telefon görüşmeleri arşivine bu teşkilat sahiptir. İllegal olarak sivillerin telefon görüşmelerini kaydettikleri (ellerinde görüşmeleri kaydetmek için hiç bir yasal yetki, mahkeme emri olmaksızın) ve telekomünikasyon şirketlerinden telefon kayıtlarını istedikleri ortaya çıkmıştır. (Vikipedia)

   Mavi Marmara olayından sonra “korsan Yahudiyi gebert” adlı amatorce hazırladığımız küçük oyun çok dikkat çekmiş, bir Alman gazetesi de “antisemist” olmakla suçlanmıştık.

   Bazıları “ihtar” çekse de sitemiz dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor.

   Sitemiz haricinde yaptığımız başka faaliyetler var ve olacak… İnşaAllah bu projeler tamamlanınca yakında buradan ilan ederiz.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler