İddef’te meydana gelen sırlı hadise

iddef   Niyet halis olunca amel fasit olur mu? Mevla gönderecekse kimse engel olur mu?

    Akşam Saat 21.15 suları.

   İddef’in ismailağa camiî’nin yanındaki merkez ofisine elinde ilaç poşeti olan bir ihvan abimiz giriyor ve elindeki ilaç dolu poşeti ihtiyaç sahiplerine verilmesi üzere İDDEF’e bırakıyor. İhvan abimiz çıkıp gidiyor…

   Peşinden suriyeli bir bayan içeri giriyor, elinde ilaç listesini göstererek, kocasının havale geçirdiğini hemen bu ilaçları temin etmek zorunda olduğunu geç kalırsa kocasının hayatının tehlikeye gireceğini anlatmaya çalışıyor, acilen nöbetçi eczane bulmak için kendisine yardım etmemimizi istiyor.

   Normal de İDDEF o saatte açık olmaz ve normalde İDDEF’in karşısındaki eczanede çalışan kardeşimiz İDDEF’te bulunmaz.
Ama Allah’ın yardımı gelecekse kimse mani olamaz, sebebler Halk olur! (yaratılır)

   Eczacı kardeşimiz kadıncağızın elindeki ilaç listesine bir bakalım diyor ve birde biraz önce bırakılan ilaç poşetini kontrol edelim diyor.

Subhanallah!
   Kadıncağızın acilen aradığı, kocasının hayatının kurtarılmasına sebeb olacak ilaçlar ile biraz önce bir ihvan abimizin İDDEF’e bıraktığı poşetteki ilaçlar birebir aynı! Sadece enjektör eksik.

   Gelişen hadiseler karşısında şaşkınlık yaşayan eczacı kardeşimiz “abi ben bu kadar şey den sonra açarım artik eczaneyi” diyor. Eczaneyi açıp diğer lazım enjektörü kadıncağıza taktim ediyor.

   Allahü teâlânın yardımıyla neler oluyor neler…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ