Laik Cumhuriyet rejiminin yetiştirdiği katil ahlaksız gençlik

ismailağa   3 Kıt’ada huzur ve sükuneti sağlayan Osmanlı’nın ardından “ahlaklı nesiller yetiştirir” dedikleri Laik Cumhuriyet rejiminde ahlaksızlık, gasp, hırsızlık, tecavüz, taciz, anarşi ve vahşet her geçen gün artış gösteriyor.

   Yaratılışı merhamet ve duygusallık üzerine kurulu olan insanoğlu bu sistemlerle bir canavara, katile dönüştürülüveriyor.

   Hürriyet, özgürlük, serbestlik propagandalarıyla ailelerinden koparılan, nefs ve hevasına kul edilen gençler bu uğurda herşeyi göze alabilecek birer ölüm makinesi haline getiriliyor.

   Buna en bariz misal geçen günlerde yaşanan birkaç olaydı. Önce Haberi okuyalım sonra yorumlayalım:

İKİ KIZ KARDEŞ ANNELERİNİ KATLETTİ!
Bir süre önce üçüncü eşinden boşandıktan sonra iki kızıyla birlikte yaşamaya başlayan ve garson olarak çalışan 39 yaşındaki Gülseren Süngü, mesai bitimi saat 03.00 sıralarında evine gitti. Bir süre sonra minibüs şoförü olan erkek arkadaşı 27 yaşındaki Erhan Ş.’ye “İbo gelecek, benden habersiz eve gelme” yazılı telefon mesajı geldi. İlerleyen saatlerde Erhan Ş. tüm aramalarına rağmen Gülseren Süngü’den cevap alamaması üzerine durumdan şüphelendi. Eve giden Erhan Ş., Gülseren Süngü’yü kanlar içinde yerde yatarken buldu. Telefonla polisi ve Süngü’nün kızları Ş.P. ve B.P.’yi aradı.

İhbar üzerine eve gelen polis ve acil yardım ekiplerinin kontrolünde, Gülseren Süngü’nün özellikle göğüs bölgesi olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden çok sayıda bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Sorgularında annesinin sabah saatlerinde kendilerine para verip “İzmir’e gezmeye gidin” dediğini ve evde bulunmadıklarını söyleyen Şeyda P. ve Beyza P. kardeşlerin hareketlerinden şüphelenildi. Çağrılan psikolog küçük kızın sağ ayağının topuğunda kan lekesinin fark etmesi üzerine polis ekipleri iki kardeşe yoğunlaştı. Kan örneğini laboratuvara gönderen ekipler, kız kardeşleri de sorguya aldı.

Yöneltilen sorular karşısında Şeyda ve Beyza P. kardeşler cinayet suçlamasını kabul etti. Annelerinin eve gidip gelmede kendilerine baskı yaptığını ileri süren Şeyda ve Beyza P. kardeşler, cinayeti de şu sözlerle anlattı:

“Önce bir elektro şok cihazı aldık. Sabah eve gelince cihazla elektrik verdik. Bayılmayınca elimizdeki cihazla başına vurduk. Bayılınca da bıçakladık. Ardından cihazı ve bıçağı eve 500 metre uzaklıktaki çöp konteynerinin içine attık.”

ÖYLE ANNE BÖYLE ÇOCUKLAR!
Dikkat ettiyseniz kadın da gayri meşru bir ilişki yaşadığı adama mesaj çekerek hebersiz gelmemesini söylüyor. Anne böyle olunca çocuklar ne olmaz ki?

Çocuklar da “annelerinin kendilerine baskı” yaptığını söylüyorlar. Annelerini öldürmelerinin sebebi buymuş.

Ne kadar acayip değil mi? Eskiden namusu için kefereye saldıran çarşaflı annelerimizi düşünün, şimdi de baskı yapıldıkları için annelerini vahşice katledenleri düşünün!

Bu bir annedir, bir insan annesine nasıl kıyabilir ki? Ama öyle bir nesil yetişiyor ki işte annesini babasını gözünü kırpmadan katledebiliyor…

Şunu da belirtmeden geçmeyeceğiz; İslam, insanın ailesini de muhafaza eder. Eğer kişi İslamı yaşar ve çocuklarını da İslam ahlakıyla yetiştirirse bu vahşetlerin hiçbirini yaşamayacak, çocuklarından Allah’ın izniyle bir kötülük göremeyecektir. Çünkü insanı insan yapan içindeki Allah korkusudur. İçinde Allah korkusu olmayan bir gönül harabe, o gönlü taşıyanlar ise harami olurlar…

ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP ELLERİNİ KESMİŞ!
Önce habere bir göz atalım:

“Önceki Cumartesi günü buluştuktan sonra ortadan kaybolan ve yaklaşık 8 aydır gönül ilişkisi yaşayan Murat Erdoğan ile Gizem Tunç, pazartesi gecesi Erdoğan’ın dedesine ait Uzunmehmet Mahallesi’ndeki bağ evinde öldürülmüş bulundu. Evin yaklaşık 15 metre ilerisinde ormanda dikenlik alanda bulunan Gizem Tunç’un kesilen elleri ve kıyafetleri de alındı.

Liseyi bitirdikten sonra Ereğli’de bir giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışmaya başlayan ve bu sene Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nü kazanarak kaydını yaptıran Gizem Tunç ve Murat Erdoğan’ın öldürülmesi ile ilgili, Tunç’un eski sevgilisi 21 yaşındaki Deniz Poyraz, askerlik yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda gözaltına alındı.”

   İşte yetişen nesil.. İslamın “öcü” olarak gösterildiği sistemde yetişen nesil… Sonuç ortada ve yoruma bile gerek yok. Ahlaksızlıklara mı, gayri meşru ilişkilere mi yoksa vahşete mi yanarsın…

SONUÇ

   Bunlar binlerce olaydan seçilmiş güncel iki hadise, Laik Cumhuriyet rejiminin nasıl bir nesil yetiştirdiğini, gidişatın nasıl ve nereye olduğunu çok net bir şekilde gösteriyor. İslam hükümlerinin tatbik edilmediği aksine sefil insanların Fransa meclis tuvaletlerinde uydurdukları kanunlarla yönetilen bir toplum ancak bu kadar olur herhalde…

   Herkese, her kesime sesleniyoruz… Gelin, kendi huzurumuz, kendi güvenliğimiz, geleceğimizin ve neslimizin güvenliği ve selameti için İslami hükümleri benimseyelim. Yarattığı kulunun neye ihtiyacı olduğunu, ne ile uslanacağını en iyi bir şekilde bilen Rabbimizin, bizim ihtiyacımıza göre verdiği kanunları uygulayalım… Hem dünyamız hem ahiretimiz mamur olsun…

 www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler