CUMHURİYET GAZETESİ VE ULUSAL KANAL DERİYE DOLANDI

   Çağdaşlık adına dini değerleri alaya alan, inkar eden zihniyet kurbanın derisine dolandı. Kurban ibadetini çağdışı olarak görenler deri derdine düştü.

   Cumhuriyet Gazetesi’nin Haberi şöyle: İsmailağa Cemaati bazı bölgelerde kurban derisi toplamış. Deriyi Türk Hava Kurumu toplaması gerekiyormuş. Neden İsmailağa Cemaati toplamış!

   Bu hükmün yönetmelikten kaldırılıp, THK zorunluluğu olmamasına rağmen her yıl aynı tantanayı gündeme taşıyanlara sormak lazım:

   Siz değil misiniz bu ülkede kurban kesilmesini vahşet, barbarlık olarak nitelendirip, bu ibadeti yerine getiren Müslümanlara hakaret eden?

   Her yıl kurban kesim manzaraları üzerinden, kan resimleri üzerinden milletin dini inançlarına hakaret den siz değil misiniz?

   Ne oldu da birden deri sevdasına tutuldunuz?

 Eğer karşıysanız kurbanın kendisine de, derisine de, gerisine de karşı olursunuz. Yok eğer biz kurbana karşıyız ama menfaat sağlayabildiğimiz noktalarda bütün imkanları kullanırız diyorsanız siz “din istismarcılığının” portresini çiziyorsunuz.

   Sizin derdiniz tarikatçılar değil mi? Derileri Satanistler toplasa sorun olmayacaktı…

   Siz görmezden gelseniz de bu ülkede İsmailağa Cemaati ve benzerleri vardı, var olmaya da devam edecek. Bu varlık hiçbir hükümete bağlı olmadığı gibi, hiçbir güç sebebiyle de Allah dilemedikçe zail olmayacaktır.

   “Siz yokken biz vardık!”

   www.ismailaga.info

PAYLAŞ
Etiketler