MAHMUD EFENDİ HAZRETLERİ PKK İLE SAVAŞTA

   Bazıları: “Şeyh uçmaz, mürit uçurur” der.. Elhamdülillah bizim şeyhimizi uçurmamıza, abartılı bir şekilde anlatmamıza hacet yoktur. herşey gözümüzün önünde cereyan etmektedir. Allah’In dinini, Resulüllah’ın sünnetini eksiksiz yaşayan bir numune vardır karşımızda.

   Efendi Hazretlerimizin sitemizde anlattığımız kerametlerinin şahitleri canlıdır. Kendisine hizmet eden kardeşlerimize sorulabilir… Ayrıca daha çok şaşıracağınız bazı bölümler ileride gelecektir.

   Değerli kardeşlerimiz haberleri takip edenleriniz mutlaka duymuşsunuzdur. Defaalarca elde patlayan bombalara şahit olduk. Terörist okula bomba atarken, karakola bomba atarken bomba elinde patlıyor. Halbuki el bombalarının pimi çekildikten sonra belli bir zaman patlamamaktadır. Defalarca yaşanan bu olayları biz sadece yüzeysel olarak değerlendiriyoruz. Ama acaba arka planda neler yaşandı? Allahu Teala hangi dostunu göndererek bu milleti korudu? Bunları düşünelim kardeşlerimiz… Allah dostlarının kıymetini bilelim. Onların kıymetini bilmek demek nasihatlerini tutmak demektir. Onlarda insanlara Allah’ın dininden başka bir nasihatte bulunmazlar…

www.ismailaga.info

PAYLAŞ