TERÖRİST YAHUDİ YETİŞTİREN TAHRİF EDİLMİŞ BİR KİTAP

 

Sizde diyorsunuz ki: “bu yahudiler neden zorbalık yapıyor, vahşi birer yaratık gibi sağı solu parçalama, işgal etme çabası içerisinde.” Adamların kendi elleriyle yazdığı kitap böyle olmalarını istiyor da ondan. Okudukları kitap, onları kan emici birer zorba kalıbına sokuyor. 6 yaşında öğrenmeye başladıkları tahrif edilen tevrat, bir ömür boyunca “vur, kır, parçala” diyor onlara. Nihayet kan emici, vahşi, sinsi ve aynı zamanda sapık bir Yahudi çıkıyor meydana. Zorba bir Yahudi, katil bir Yahudi, terörist bir Yahudi yetişiyor.

İşte bu nitelikleri kazandıran o kitaptan birkaç örnek:

YEREMYA BAB: 51 A: 19-23 S.: 777
… Ve Israil onun mirasının sıptidir; ismi ordularin RABBIDIR. Sen benim topuzum ve cenk silahimsin; ve seninle milletleri kiracagim; ve seninle ülkeleri helak edeceğim. Ve seninle atı ve binicisini kiracagim. Ve seninle cenk arabasini ve binicisini.kıracağım; ve seninle erkegi ve kadını kiracagim; ve seninle kocamış adami ve genci kıracağım; ve seninle genç adami ve ere varmamis kizi kiracagim; ve seninle çobanı ve sürüsünü kıracağım; ve seninle çiftçiyi ve çiftini kıracagım; ve seninle Valiyi ve Kaymakamı kıracağım.

TSEFENYA BAB: 2 A: 5 S.: 887
… Ey Kenan, Filistinliler diyarı, RABBIN sözü size karsidir; seni yok edecegim, öyle ki artık sende oturan kimse olmayacak.

TESNIYE BAB: 9 A: 22-23 S.: 185

22- Ve tanrın RAB o milletleri senin önünde azar azar kovacak; onları çarçabuk bitiremezsin, yoksa senin üzerine kır hayvanı çogalir. 23- Ve tanrın RAB onları senin önünde ele verecek, ve onları helak edinceye kadar büyük kırgınla kıracak.
TESNIYE BAB: 20 A: 10-17 S.: 197
13- VE Allah’in RAB onu senin eline verdigi zaman, onun her erkegini kiliçtan geçireceksin; 14ancak kadinlari, ve çocuklari, ve hayvanları, ve şehirde olan her seyi, bütün malını kendin için çapul edeceksin; ve tanrın Rabbin sana verdigi düsmanlarının malını yiyeceksin. 15-Bu milletlerin sehirlerinden olmayip senden çok uzakta bulunan bütün sehirlere böyle yapacaksın. 16- Ancak tanrın Rabbin miras olarak sana vermekte oldugu bu kavmlarin sehirlerinden nefes alan kimseyi sag birakmayacaksin; 17-fakat onları, Hittileri, ve Amorileri, ve Kenanlilari, ve Prezzileri, ve Hivileri, ve Yabusileri, Allahin Rabbin sana emrettigi gibi tamamen yok edeceksin;

HEZEKIEL BAB: 39 AYET: 18-20 S.: 828
Et yiyin, kan için 18- Yigitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanini, koçlarin, kuzularin, ve ergeçlerin, bogalarin kanını içeceksiniz hepsi Basanin semiz hayvanlarıdır. 19- Sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz.

ISAYA BAB: 65 AYET: 12 S.: 722
sizi kılıcin kısmeti edecegim, ve hepiniz bogazlanmak için igileceksiniz.

YEREMYA BAB: 16 AYET: 4 S.: 739
Acıkli ölümlerle ölecekler; onlar için dövünen olmayacak
YEREMYA BAB: 12 AYET: 3 S.: 736
onları kasaplik koyunlar gibi ayir,
ve öldürme günü için onlari hazirla

ISAYA BAB: 13 AYET: 15 S.: 683
Ele geçen her adamın gövdesi delik-deşik edilecek ve tutulan her adam kılıçla düşecek. Yavrulari da gözleri önünde yere çalınacak, evleri çapul edilecek ve karılari kirletilecek.

YEREMYA BAB: 26 AYET: 32-35 S.: 749
32- Ordularin Rabbi söyle diyor: İşte milltten millete bela çıkacak, ve dünyanın uçlarından büyük kasırga kopacak. 33-Ve o gün yerin bir ucundan yerin öteki ucuna kadar Rabbin öldürdüğü adamlar olacak; onlar için dövünmeyecekler, ve …
… ve onlar gömülmeyecekler; toprağın üzerinde gübre gibi olacaklar; leşleri de yerin canavarlarına ve göklerin kuşlarına yem olacaklar.

YEREMYA BAB: 51 AYET: 19-23 S.: 777
Sen benim topuzum ve cenk silahımsın; ve seninle milletleri kıracagım; ve seninle ülkeleri helak edecegim. Ve seninle atı ve binicisini kıracagım. Ve seninle cenk arabasını ve binicisini kıracagım; ve seninle erkegi ve kadını kıracağım;…
….ve seninle kocamis adami ve genci kiracagim;…
…ve ere varmamis kizi kiracagim;…
I. SAMUEL BAB: 15 AYET: 3 S.: 286
onların herşeylerini tamamen yok et, ve onlari esirgeme; erkekten kadina,…
…çocuktan…
…emzikte olana..
…öküzden koyuna, deveden eşege kadar hepsini öldür…

HEZEKIEL BAB: 9 AYET: 5-6 S.: 794
ihtiyary, genci ve ere varmamys kisi ve çocuklarla kadinlari helak için vurun, gözünüz esirgemesin, ve acimayin;

TESNIYE BAB: 7 AYET: 1-3 S.: 184
Ve tanrın RAB onlari senin önünde ele vereceği, ve sen onları vuracağın zaman; onları tamamen yok edeceksin; onlarla ahdetmeyeceksin ve onlara acımayacaksın.

ISAYA BAB: 33 AYET: 12 S.: 697
Ve kavmlar kirecin yanmasi gibi, kesilip atesle yakilan dikenler gibi olacaklar.

HEZEKIEL BAB: 23 AYET: 25 S.: 810
burnunu ve kulaklarini kesip düşürecekler, ve senden arta kalan kiliçla düsecek,

ISAYA BAB: 54 AYET: 17 S.: 714
Sana karsi yapilan hiçbir silah işe yaramayacak; ve hükümde sana karşı kalkan her dili suçlu çıkaracaksın.

Son ayete dikkat ettiniz mi? “Suçlu çıkaracaksın” diyor. Kimi? “sana karsi kalkan her dili”. Filistinden toprak satmayan Abdülhamid Hanı “kızılsultan” diye yaftalayanlar yahudi değil miydi?

Yahudiler işte böyle gaddar, barbar ve cani insanlardır. Bu vahşiliği kendi tahrif ettikleri kitaptan almışlardır. Bir tarafında “öldürmeyin” diyorsa diğer tarafında “yok edin, katledin, sağ bırakmayın” diyor.

Korsan bir devletin, korsan bir milletin dayandığı, tahrif edilmiş bir kitap. Vahşiliği, zorbalığı, kan dökmeyi zorunluluk sayan bir kitap. Tahrif edilmiş tevrat, zorba yahudilerin, torba kitabı.

www.ismailaga.info

PAYLAŞ